Doe-het-zelf radiatorombouw – 10 tips

radiator conversie

Doe-het-zelf radiatorombouw – 10 tips

Veel mensen zijn tegenwoordig begonnen met het kiezen van een doe-het-zelf radiatorombouw. Nu de brandstofkosten stijgen, is het een haalbare optie geworden voor diegenen die geld willen besparen op hun brandstofrekening en de CO2-uitstoot op de lange termijn willen verminderen. Het is gemakkelijk om uw oude koelkast uit de garage te halen en te vervangen door een moderne koel-vriescombinatie. U hoeft alleen maar bepaalde stappen te volgen om uw eigen huishoudelijke radiatorverwarming te maken. Hier zijn 10 tips om u te helpen bij uw radiatorombouw – verwarming – kachel.

Ten eerste, als je geen gasfornuis of gasboiler hebt, zul je moeten improviseren bekijk hier. U kunt gebruik maken van uw oude airconditioner of ventilatieroosters om de radiatorwarmte op te wekken. Een elektrische ventilator helpt ook bij het circuleren van de warme lucht door de kamer. Als u een systeem op gas heeft, moet u een stap verder gaan door een ombouwset aan te brengen – elektrisch of gas. Dit zal uw bestaande systeem omzetten om op elektriciteit te werken, waardoor uw brandstofrekening wordt verlaagd en de CO2-uitstoot wordt verminderd.

Ten tweede moet u de radiatorventilator kopen. Als je er geen hebt, zul je moeten kiezen voor een dure maar efficiƫnte. Je moet hem in de buurt van de bron van je radiatorwarmte installeren om ervoor te zorgen dat de ventilator op de juiste snelheid draait. Als je al een radiator hebt en je probeert te upgraden naar een goedkoper model, moet je misschien je radiatorventilator monteren om de prestaties te verbeteren.

Klik op deze link: Radiatorombouw op maat

Scroll to top