Tips voor het inhuren van een verhuisbedrijf

Tips voor het inhuren van een verhuisbedrijf

Voordat u een verhuisbedrijf inhuurt, moet u weten wat u moet vragen. Voordat ze een bedrijf inhuren, moeten ze een inventarisatie maken van alles wat je hebt. U kunt dit virtueel of persoonlijk doen, maar de schatter moet ook alle opslagfaciliteiten bezoeken. Ze moeten bepalen hoeveel ruimte elk meubel of apparaat in de vrachtwagen inneemt en de kosten schatten op basis van afstand, gewicht en tijd. De volgende informatie is cruciaal voor uw tevredenheid.

Overweeg om tijdens de verhuizing een fooi achter te laten voor de verhuizers Sterkverhuizingen.nl Verhuisbedrijf Limburg. Je moet ze gelijkelijk fooi geven, maar geef niet een forfaitair bedrag aan de voorman. U moet elke verhuizer vragen naar het gewenste fooibedrag. Vind je het niet prettig om een fooi te geven, dan kun je contact opnemen met het verhuisbedrijf om te bemiddelen. De verhuizers kunnen het gebaar waarderen. Als de verhuizers niet gewaardeerd lijken, kun je ze wat meubels of een cadeaubon aanbieden voor hun diensten.

Navragen bij het Better Business Bureau is een uitstekend idee als u een gerenommeerd verhuisbedrijf wilt inhuren. Er zijn reviews geplaatst door echte klanten die gebruik hebben gemaakt van een bepaald verhuisbedrijf. Niet alle verhuisbedrijven staan echter vermeld bij de BBB. Het is ook belangrijk om referenties te bellen en contact op te nemen met het Better Business Bureau. Vermijd het gebruik van een verhuisbedrijf met een geschiedenis van klachten. Er zijn veel oplichtingspraktijken, dus zorg ervoor dat u de klachtenpagina van BBB leest voordat u een verhuisbedrijf inhuurt.

Klik hier om meer te lezen: https://sterkverhuizingen.nl/

Scroll to top