10 tips voor de conversie van uw autoradiator

10 tips voor de conversie van uw autoradiator

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je autoradiator ombouwt naar gas? Of heb je gehoord dat het mogelijk is om het alleen te doen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Er zijn twee manieren om een radiator om te bouwen. De een is er veel meer bij betrokken dan de ander en vereist wellicht enige expertise. Hier zijn de 10 tips die u moet weten als u besluit het zelf te doen.

radiator conversie

Het kost behoorlijk wat tijd en moeite om deze conversie uit te voeren. U moet een luchtcompressor kopen (of er zelfs een huren als u er momenteel geen kunt krijgen) en deze vervolgens in de motorruimte installeren Radiatorombouw op maat. Vervolgens moet u het correct aansluiten met draden die naar de juiste plaatsen gaan. Je moet ook iets doen om het te beschermen tegen roesten terwijl het erin zit om de brandstof erin te houden!

De resultaten zijn indrukwekkend als het gaat om een koude luchtinlaat in een hete autoradiator. Dit zijn het soort systemen dat je in raceauto's zult zien. Het hele proces van radiatorombouw is veel sneller dan de conventionele methode. Dit is de reden waarom veel mensen die high-performance auto's bezitten ervoor kiezen om in plaats daarvan de radiatorombouwroute te volgen.

Informatie over dit onderwerp: https://radiatorombouwopmaat.nl/

Scroll to top