Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal

Wat is een Bullet Journal?

John Hill schreef een boek over wat precies een Mylovelynotebook.nl is. In zijn woorden is het bullet journal bedoeld om u te helpen het heden te beheren, het verleden te ordenen en plannen te maken voor uw toekomst. Het is een verbazingwekkend systeem dat niet alleen bijhoudt wat je er ooit naar toe moet gooien, maar het kan ook een gedachtenvanger, notitieboekje, conceptvanger, taakbeheerder en nog veel meer zijn!

Een van de eerste dingen die je moet weten over het schrijven van een bullet journal is dat je een grote notebook of misschien zelfs een laptop nodig hebt (je kunt er een gebruiken als referentie terwijl je in het bullet journal schrijft, voor het geval dat). Je hebt ook een potlood van goede kwaliteit en wat zakelijk schrijfpapier van hoge kwaliteit nodig. Als je ervoor kiest, wil je misschien investeren in een kleine digitale camera en een soort kleine zoomlens. De meeste mensen gebruiken in plaats daarvan een eenvoudige camera met richten en schieten. Je zou moeten proberen iets te vinden dat redelijk gemakkelijk te gebruiken is om te schrijven, dus als je het prettiger vindt om op de computer te schrijven, dan wil je er misschien een kiezen met een interface die gemakkelijk te gebruiken is.

Zodra u uw systeem heeft ingesteld, kunt u het gaan gebruiken. De meeste mensen houden een dagboek bij om te onthouden welke taken ze hebben volbracht, om hun eigen persoonlijke taken bij te houden (om te weten wat u de volgende keer moet doen) en om hun dromen en wensen diepgaand te documenteren. Een ander geweldig aspect van bullet journaling is dat het een uitstekend hulpmiddel is om te leren terwijl je schrijft! U kunt een lege pagina nemen en alles opschrijven, van uw dromen tot een boodschappenlijst. U kunt een lijst met opsommingstekens gebruiken om een plan voor uw bruiloft of een budget op te schrijven om uw uitgaven bij te houden. Als het gaat om het plannen van uw eigen leven, is niets beter!

Link naar de website: Mylovelynotebook.nl

Scroll to top