ethereum

Wat is ethereum cryptocurrency?

Ethereum CryptOcurcy is een token dat is ontworpen door een groep financiële experts en advocaten. Het doel van het project is om een open standaard te maken voor digitale valuta’s die op internet worden verhandeld. De groep staat op weg door Jon Matonis, die ook fungeert als bestuurslid voor de non-profitorganisatie, de Linux Foundation. Het plan is om een open source-software met de naam EUPHORIA vrij te geven.

Het belangrijkste kenmerk van het token is dat het het eerste ooit digitale activum is dat wordt ondersteund door het etherische netwerk. Andere tokens die zijn vrijgegeven, zijn Bancor, Fap Turbo, Ideasy en LTC-trend. Deze tokens werken allemaal onder hetzelfde netwerk, wat het etherische netwerk is. Het belangrijkste beroep op het token is dat het kan functioneren als zowel een voertuig voor traditionele activa en ook als een winkel- en distributiemethode voor een nieuwe virtuele asset die Ethereal Real Estate wordt genoemd.

Wat het erg aantrekkelijk maakt, is dat het verschillende unieke kenmerken heeft die het opvallen in vergelijking met andere platforms.

Ten eerste is het niet zoals andere anders omdat het een volledig gedecentraliseerde omgeving biedt waar verschillende valuta’s kunnen worden verhandeld. Het biedt handelaars een kans om te handelen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid van hun investeringen. Met de decentralisatie van het handelsplatform kunnen gebruikers genieten van een vorm van liquiditeit waar ze met Anyico kunnen handelen, zolang er een beschikbaar saldo in hun rekeningen is.

Dit brengt ons naar een ander kenmerk, wat is het unieke vermogen om slimme contracten te ondersteunen. Slimme contracten zijn de backbone voor een aantal toekomstige gedecentraliseerde autonome organisaties (DAOS). Hoewel er momenteel verschillende projecten zijn onderweg met behulp van de gedistribueerde grootboektechnologie om deze organisaties aan te pakken, is er nog steeds veel werk dat moet worden gedaan voordat deze technologie levensvatbaar wordt voor het gebruik van het reguliere gebruik.

Het behandelt dit door een slim contractsysteem te bieden dat 100% achterwaarts is compatibel met de originele ethpoolchain.

De belangrijkste reden waarom ethpoolchain anders is dan andere, is dat het een duidelijk voordeel biedt aan gebruikers die willen deelnemen aan de toekomst van computersystemen. De mogelijkheid om slimme contracten rechtstreeks binnen de autonome omgeving uit te voeren, opent de deur naar een wereld waar iedereen toegang heeft tot internet. Mensen hoeven zich niet langer zorgen te maken over derden die controle hebben op hun privégegevens of financiën, omdat ze zelf aan het contract kunnen deelnemen.

De belangrijkste reden waarom dit project ervoor koos om zijn eigen besturingssysteem te implementeren, is te wijten aan het feit dat het gelooft dat er een belangrijke markt zal zijn voor een robuust en veiligico-platform. De plannen zijn ook gebaseerd op de ambitie om een echt gedecentraliseerd internet te bieden waar elk afzonderlijk netwerk is ingeschakeld voor gebruik. Bovendien heeft het gericht op het verschaffen van een open source-oplossing voor slimme contracten. Hoewel dit misschien niet erg belangrijk lijkt, wordt het binnenkort een van de meest felbegeerde en gezochte grondstoffen op de markt.

Klik hier voor meer informatie hier  https://www.bitcoinmeester.nl/

Scroll to top